Managerii despre economia în 2020: Pregătiţi-vă să munciţi mai mult!

Ziarul Financiar a invitat la aceeaşi masă înalţi oficiali ai statului, oameni de afaceri şi directori de companii pentru a discuta despre modernizarea economiei în perspectiva 2020. "România poate evolua prin dezvoltarea antreprenoriatului şi a educaţiei.

26 afișări
Imaginea articolului Managerii despre economia în 2020: Pregătiţi-vă să munciţi mai mult!

Managerii despre economia în 2020: Pregătiţi-vă să munciţi mai mult! (Imagine: Mediafax Foto)

Trebuie să ne inspirăm din modelele altor ţări, respectiv modelul israelian de dezvoltare a antreprenoriatului, care cu şapte milioane de locuitori atrage capital de risc mai mare decât Marea Britanie şi este una dintre ţările cu cele mai multe companii listate pe bursa americană NASDAQ.

Citeşte mai multe despre economia României în 2020 pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici