Maşinile din a treia generaţie Skoda Octavia, disponibile în România. La ce preţuri vor fi comercializate

Skoda va comercializa pe piaţa românească a treia generaţie a modelului Octavia la un preţ care porneşte de la 14.250 euro, inclusiv TVA.

539 afișări
Imaginea articolului Maşinile din a treia generaţie Skoda Octavia, disponibile în România. La ce preţuri vor fi comercializate

Maşinile din a treia generaţie Skoda Octavia, disponibile în România. La ce preţuri vor fi comercializate (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Skoda Octavia este sufletul mărcii Skoda. (...) Ţinta noastră a fost să facem ca această maşină să fie şi mai bună la a treia generaţie", a declarat, într-un comunicat, Winfried Vahland, CEO Skoda.

Preţurile de vânzare recomandate, valabile de luni, pleacă de la 14.250 euro pentru varianta Active şi ajung până la 23.000 euro, TVA inclusă, în cazul Elegance.

Livrările Skoda în România au însumat anul trecut 6.303 unităţi, dintre care 53% au fost reprezentate de Octavia, cel mai bine vândut model de import, a anunţat compania la finele lunii ianuarie.

Skoda Auto, parte a grupului german Volkswagen, a livrat în 2011 circa 879.200 autovehicule la nivel mondial, în creştere cu 15%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici