Maşinile executate silit pot fi cumpărate şi online sau la promoţie. Vezi ce trebuie să faci

Băncile, dar şi firmele de leasing par din ce în ce mai dornice să scape de maşinile recuperate de la rău-platnici şi trec la metode, până acum, considerate neconvenţionale pentru vânzarea bunurilor executate silit, informează www.incont.ro.

495 afișări
Imaginea articolului Maşinile executate silit pot fi cumpărate şi online sau la promoţie. Vezi ce trebuie să faci

Maşinile executate silit pot fi cumpărate şi online sau la promoţie. Vezi ce trebuie să faci (Imagine: Lazslo Mihaly/Mediafax Foto)

În primul rând, este important de ştiut că sunt firme care îţi oferă posbilitatea de a cumpăra online maşina dorită sau altele care te lasă să fixezi tu preţul şi, astfel, oferta cea mai bună va câştiga!

În al doilea rând, este foarte important de ştiut faptul că unele firme de leasing au promoţii pentru maşinile rulate: 15% discount sau reducere de 2.000 de euro.

Oferta este bogată, iar preţurile sunt pe măsură! Pe site-urile băncilor şi ale firmelor de leasing găseşti maşini Dacia, Opel, Chevrolet şi Peugeot şi până la BMW, Mercedes, Audi sau chiar Chrysler ori Jaguar.

Citeşte mai multe despre ce trebuie să faci ca să cumperi maşini executate silit pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici