McDonald's deschide încă două restaurante în Bucureşti

McDonald's România intenţionează să mai deschidă în acest an unul-două restaurante în Bucureşti, după ce a inaugurat de la începutul anului două unităţi noi, investiţiile totale ridicându-se la 47 milioane lei, şi vizează creşterea afacerilor cu 5%.

109 afișări
Imaginea articolului McDonald's deschide încă două restaurante în Bucureşti

McDonald's deschide încă două restaurante în Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"De la începutul anului am deschis două restaurante noi în Bucureşti şi ne aflăm în proces de remodelare a două unităţi existente. Până la sfârşitul anului vrem să deschidem unul-două restaurante noi în Capitală. Investiţiile totale pentru acest an se ridică la 47 milioane de lei, sumă similară celei de anul trecut", a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, directorul general al companiei, Karen Bishop.

Ea a adăugat că fiecare unitate nouă a companiei generează 70 de locuri noi de muncă.

Pentru anul viitor compania vizează deschiderea a trei unităţi noi în România şi renovarea altor cinci restaurante existente. Investiţiile pentru anul viitor se vor ridica la 70 milioane de lei.

Potrivit conducerii companiei, din 2012 McDonald's va continua procesul de extindere pe piaţa locală prin deschiderea a cinci-zece restaurante pe an.

Referitor la rezultatele financiare ale McDonald's România, compania a înregistrat anul trecut o creştere de 4% a cifrei de afaceri, comparativ cu valoarea de 400 milioane lei din 2008.

Pentru acest an compania îşi propune o creştere de 5% a afacerilor în România la 436 milioane de lei.

"În primul trimestru am înregistrat un avans de 4,5% a cifrei de afaceri faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut", a mai spus Bishop.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici