McDonald's va angaja 50.000 de persoane în SUA într-o singură zi

Grupul fast-food McDonald's a anunţat, luni, că va angaja 50.000 de persoane pentru restaurantele din Statele Unite, printr-o campanie care se va derula pe parcursul zilei de 19 aprilie, urmând ca personalul din SUA să ajungă la 700.000, potrivit CNN.

187 afișări
Imaginea articolului McDonald's va angaja 50.000 de persoane în SUA într-o singură zi

McDonald's va angaja 50.000 de persoane în SUA într-o singură zi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cele 50.000 de locuri de muncă vor include posturi cu normă întreagă, dar şi cu normă redusă.

Grupul operează în Statele Unite aproximativ 14.000 de restaurante, iar campania de angajare se va derula în toate aceste locaţii într-o singură zi.

"Suntem bucuroşi să oferim 50.000 de locuri de muncă în toată America într-o singură zi", a afirmat preşedintele McDonald's SUA, Jan Fields.

Salariul mediu al slujbelor oferite de McDonald's este de 8,3 dolari pe oră, comparativ cu salariul minim la nivel federal de 7,25 dolari pe oră, a adăugat Fields.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici