Mediafax Talks about Private Pensions aduce în dezbatere funcţionarea sistemului de pensii în 2010

Funcţionarea sistemului de pensii private în 2010 va fi analizată, marţi, 2 martie, de reprezentanţi ai Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, ai Ministerului Finanţelor şi ai fondurilor de pensii la conferinţa Mediafax Talks about Private Pensions.

23 afișări
Imaginea articolului Mediafax Talks about Private Pensions aduce în dezbatere funcţionarea sistemului de pensii în 2010

Mediafax Talks about Private Pensions aduce în dezbatere funcţionarea sistemului de pensii în 2010

Evenimentul, organizat de Mediafax cu sprijinul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) şi al Asociaţiei pentru Pensiile Administrate Privat din România (APAPR), va avea loc de la ora 9:30, la Hotel Hilton.

Mediafax Talks about Private Pensions îi va avea ca speakeri pe:

O conferinţă aflată la a treia ediţie, Mediafax Talks about Private Pensions va aduce în dezbatere Legea pensiilor şi măsurile ce vor fi adoptate de CSSPP pentru o bună funcţionare a sistemului de pensii private în acest an.

De asemenea, participanţii vor discuta despre stadiul proiectului de lege privind Fondul de garantare a sistemului de pensii private, prin care ar urma să fie compensate pierderile participanţilor şi/sau ale beneficiarilor la fondurile de pensii private, atât în perioada de acumulare a contribuţiilor, cât şi după deschiderea dreptului la pensie.

Politicile de stimulare a angajatorilor în vederea includerii pensiilor facultative în pachetele salariale, rolul Pilonului III în raport cu asigurările de viaţă şi evoluţia pieţei pensiilor facultative în cei aproximativ trei ani trecuţi de la lansare sunt alte teme de dezbatere ale conferinţei.

Mediafax Talks about Private Pensions va reuni autorităţi şi reprezentanţi ai celor mai importante companii de pe piaţa pensiilor private, directori de resurse umane din mari companii, precum şi reprezentanţi ai caselor de avocatură, consultanţi şi brokeri.

Mediafax organizează, începând din 2006, evenimente de business care vin în completarea informaţiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Prin seria de conferinţe Mediafax Talks (www.mediafaxtalks.ro), oamenii de afaceri au la dispoziţie un forum de dezbatere despre subiecte şi probleme arzătoare, precum şi o modalitate de dialog cu autorităţile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici