Mediul de afaceri votează cu FMI. Instalarea guvernului va întări leul

În ciuda incertitudinii politice din acest moment, România fiind în mijlocul alegerilor prezidenţiale şi fără un guvern cu drepturi depline, leul se apreciează, bursa e pe verde, iar investitorii sunt relativ optimişti, informează "Gândul".

13 afișări
Imaginea articolului Mediul de afaceri votează cu FMI. Instalarea guvernului va întări leul

Mediul de afaceri votează cu FMI. Instalarea guvernului va întări leul (Imagine: Gândul)

Investitorii, deşi nu au încredere în politicienii români, se aşteaptă ca după alegerile prezidenţiale şi după instaurarea noului guvern obiectivul principal al României să fie ieşirea din criză, începând cu respectarea acordului cu FMI, CE şi cu Banca Mondială.

Citeşte mai multe despre cum vede mediul de afaceri ieşirea din criza politică pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici