Mega Image, Profi şi Lidl, pe primele locuri în topul firmelor angajatoare realizat de eJobs

Mega Image, Profi, Lidl şi Dedeman sunt în fruntea clasamentului companiilor care fac cele mai multe angajări, reiese din analiza anunţurilor disponibile pe site-ul ejobs.ro, prezentată miercuri.

766 afișări
Imaginea articolului Mega Image, Profi şi Lidl, pe primele locuri în topul firmelor angajatoare realizat de eJobs

Mega Image, Profi şi Lidl, pe primele locuri în topul firmelor angajatoare realizat de eJobs (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

În topul companiilor cu cele mai multe locuri de muncă disponibile se regăsesc retailerii alimentari Mega Image şi Profi, cu un total de peste 650 de joburi şi companiile de soluţii în tehnologie CGS şi Pro Solutions Agency, cu un total de peste 550 de poziţii.

Printre cele mai râvnite domenii de lucru sunt retailul, cu peste 5.300 de aplicanţi, Altex având peste 4.400 de aplicanţi, telecomunicaţiile, unde RCS & RDS are peste 3.600 de aplicanţi şi domeniul farmaceutic, Mediplus Exim SRL având peste 3.500 de aplicanţi.

Mega Image oferă 327 de oportunităţi de locuri de muncă, ocupând prima poziţie în clasament, în timp de Profi pune la bătaie 325 de joburi.

Alte companii cunoscute incluse în clasamentul celor 50 de firme angajatoare sunt Lidl (134 de joburi), Dedeman (114), Grupul Renault România (91), eMAG (60), Vodafone România (48), Telekom (47), Auchan (35), Metro (27) şi Banca Transilvania (26).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici