Mega Mall în Bucureşti: Cum va arăta construcţia de 70.000 de metri pătraţi care va atrage 900.000 de vizitatori - GALERIE FOTO

Dezvoltatorul austriac Real4You a obţinut autorizaţia de construcţie pentru proiectul Mega Mall şi va începe anul viitor dezvoltarea centrului comercial, cu o suprafaţă de 70.000 metri pătraţi pe platforma fostei fabrici Electroaparataj, în apropriere de Şoseaua Iancului şi Şoseaua Pantelimon.

20199 afișări
Imaginea articolului Mega Mall în Bucureşti: Cum va arăta construcţia de 70.000 de metri pătraţi care va atrage 900.000 de vizitatori - GALERIE FOTO

Mega Mall în Bucureşti: Cum va arăta construcţia de 70.000 de metri pătraţi care va atrage 900.000 de vizitatori (Imagine: www.real4you.at)

Mega Mall va fi unul dintre cele mai mari centre comerciale din Bucureşti şi primul proiect de acest gen dedicat locuitorilor din estul Bucureştiului, fiind poziţionat ca un centru de destinaţie care va atrage, probabil, peste 900.000 vizitatori şi cumpărători (incluzând zonele de atracţie adiacente), se arată într-un comunicat comun al companiilor de consultanţă Colliers International şi DTZ Echinox, agenţii co-exclusivi ai proiectului.

"Proiectul are toate atributele necesare pentru a deveni un proiect de succes: este primul centru comercial care se va adresa locuitorilor din estul oraşului, o zonă de atracţie principală de 400.000 locuitori din cartierele învecinate - mai mult chiar decât orice alt oraş secundar din ţară - vizibilitate mare şi acess foarte bun, atât cu maşina cât şi cu mijloacele de transport în comun, dacă luăm în considerare proiectul de acces direct la metrou, dar şi mărimea şi conceptul centrului comercial, adaptate perfect cerinţelor pieţei", a declarat Răzvan Sin, şeful departamentului de retail al DTZ Echinox.

Operatorul de hipermarketuri Carrefour şi cei de electrocasnice Flanco si Altex, precum şi operatorii de entertainment Slot Point Casino si Cine Grand, sau retaileri de modă precum C&A, H&M, Kenvelo, Lee Cooper, Celio, Lashez, Office Shoes au închiriat deja spaţii în Mega Mall.

"Suntem foarte mândri că Mega Mall a primit «undă verde» de la autorităţi, acesta fiind atât un semnal pozitiv pentru piaţa de retail şi tendinţele de consum cât şi o confirmare a încrederii în proiect. Constructia va demara anul viitor; contractele cu ancorele sunt deja semnate şi ne aflăm în negocieri avansate pentru zona de distractţe şi food court, dar şi cu branduri internaţionale de talie medie pe segmentul de fashion", a declarat, într-un comunicat Simina Istrate, associate director în cadrul departamentului de retail al Colliers International.

Real 4 You Group va dezvolta pe lângă Mega Mall şi câteva centre comerciale în oraşe precum Satu Mare, Foşcani şi Târgu Mureş, denumite tot Mega Mall. Centrele vor avea între 18.000 mp si 22.000 mp şi vor fi ancorate de un supermarket sau de un hipermarket. Ambele companii de consultanţă sunt agenţi co-exclusivi pe proiectele din ţară.

Fondată în 1995 de oamenii de afaceri germani Christian Rimpf şi Klaus Riederer, Real 4 You Group este un investitor imobiliar acărei activitate principală constă în proiectarea şi dezvoltarea de proprietăţi de retail.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici