Mega-promoţii la hipermaketuri! Alege din sute de produse la preţuri speciale!

Reducerile nu sunt numai la haine, încălţăminte şi accesorii. Începutul lui februarie aduce suprize plăcute şi pentru cei care merg în marile magazine în căutare de alimente, cosmetice sau chiar electrocasnice şi nu numai! De ce ai nevoie? Sute de produse te aşteaptă cu preţuri speciale!

66 afișări
Imaginea articolului Mega-promoţii la hipermaketuri! Alege din sute de produse la preţuri speciale!

Mega-promoţii la hipermaketuri! Alege din sute de produse la preţuri speciale! (Imagine: Petrica Tanase/Mediafax Foto)

În mod clar, toţi administratorii de magazine au ajuns la concluzia că noua lege în retail este: "Dacă nu faci reduceri, nu exişti!".

Aşa că toată lumea s-a pus pe treabă şi, în fiecare săptămână, pliantele şi cataloagele ne îmbie cu oferte care mai de care mai interesante! Concurenţa o să facă mult bine buzunarelor noastre!

Este interesant de urmărit cum de la vechea campanie de vânzări de genul "un produs la preţ întreg şi al doilea la jumătate de preţ" s-a ajuns la al doilea model cu reducere de 70% la al doilea produs şi chiar, mai nou, la două produse la preţ de unul!

Citeşte mai multe despre promoţiile din hipermarketuri pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici