Microsoft vrea să înfiinţeze 4.000 de locuri de muncă

Microsoft, cel mai mare producător de software din lume, intenţionează să înfiinţeze 4.000 de locuri de muncă, la nivel mondial, până la sfârşitul acestui an, a declarat directorul de resurse umane al companiei americane, Lisa Brummel, citată de publicaţia online ZDNet.

30 afișări
Imaginea articolului Microsoft vrea să înfiinţeze 4.000 de locuri de muncă

Microsoft vrea să înfiinţeze 4.000 de locuri de muncă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Planul de angajări nu intră în contradicţie cu anunţul făcut de Microsoft la începutul anului, potrivit căruia compania va reduce personalul cu 5.000 de angajaţi, a afirmat Brummel, citată de agenţia germană Dpa.

Noile posturi vor fi înfiinţate la departamentele unde nu au fost efectuate disponibilizări, a explicat ea, adăugând că reducerile de personal anunţate anterior reflectă reorientarea companiei spre alte priorităţi.

Compania este prezentă şi pe piaţa românească, unde a avut anul trecut afaceri de 109,9 milioane de lei, în creştere cu 34%, şi un profit net de 19,2 milioane lei, mai mare cu 3,2% faţă de 2008, potrivit datelor transmise Ministerului Finanţelor Publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici