Mihai Tudose, la Congresul organizaţiei sindicale CNSRL Frăţia: Veniturile vor creşte de la 1 ianuarie/ Premierul vrea parteneriat Guvern- CNSRL. Protestele, suspendate

Premierul Mihai Tudose participă, miercuri, la Congresul CNSRL Fraţia, acesta dând asigurări sindicaliştilor că veniturile vor creşte la începutul anului.

1312 afișări
Imaginea articolului Mihai Tudose, la Congresul organizaţiei sindicale CNSRL Frăţia:  Veniturile vor creşte de la 1 ianuarie/ Premierul vrea parteneriat Guvern- CNSRL. Protestele, suspendate

Mihai Tudose, la Congresul CNSRL Frăţia: Veniturile vor creşte de la 1 ianuarie

"Am venit nu din obligaţie ci din respect la acest congres, mai ales ca am primit un ajutor extraordinar din partea sindicatelor. Veniturile vor creşte de la 1 ianuarie. Pe baza unui acord între Guvern şi dumneavoastră vom avea in permanenta un parteneriat. Ajutorul le care l-am primit din partea sindicatelor ne-a ajutat să creionam şi să dăm o formă codului, hulit de multă lume şi neînţeles de foarte multă lume.

Soluţia la care s-a ajuns astăzi este produsul unei munci şi din partea liderilor de sindicat. Vă mulţumesc mult pentru efortul pe care l-aţi depus. Aveţi nişte lideri extraordinari, nu degeaba sunteţi cea mai mare confederaţie. Această creştere economică realmente extraordinară ne plasează pe locul doi în lume trebuie să se reflecte şi în binele oamenilor. Vă asigur de toata deschiderea, suntem oameni normali, încercăm sa guvernam împreuna cu dumneavoastră", a declarat Mihai Tudose.

Premierul Mihai Tudose participă la Confederaţia Naţională a Sindicatelor Libere din România-Frăţia.

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri, după ce a participat la Congresul CNSRL Frăţia, că le-a propus sindicaliştilor încheierea unui acord care ar reglementa colaborarea celor două entităţi. Pe de altă parte, sindicatul susţine că protestele sunt suspendate.

"Daca domniile lor acceptă, le-am propus şi un acord între Guvern şi CNSRL Fraţia", a declarat Tudose.

Sindicaliştii spun că vor monitoriza dacă vor scădea salariile, acţiunile de protest fiind suspendate.

"Noi strângem semnături în continuare dar nu putem să ne manifestăm pentru o scădere a salariului net decât atunci când îl vom primi. Strângerea de semnături continuă, rămânem în stand by", a spus Leonard Bărăscu, liderul sindicatului.

Premierul Mihai Tudose a participat, miercuri, la Confederaţia Naţională a Sindicatelor Libere din România-Frăţia.

"Am venit nu din obligaţie ci din respect la acest congres, mai ales ca am primit un ajutor extraordinar din partea sindicatelor. Veniturile vor creşte de la 1 ianuarie. Pe baza unui acord între Guvern şi dumneavoastră vom avea in permanenta un parteneriat. Ajutorul le care l-am primit din partea sindicatelor ne-a ajutat să creionam şi să dăm o formă codului, hulit de multă lume şi neînţeles de foarte multă lume. Soluţia la care s-a ajuns astăzi este produsul unei munci şi din partea liderilor de sindicat. Această creştere economică realmente extraordinară ne plasează pe locul doi în lume trebuie să se reflecte şi în binele oamenilor", a declarat Mihai Tudose în cadrul congresului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici