Ministerul Dezvoltării va puncta la licitaţii şi locurile de muncă generate de constructori

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat marţi la un seminar că, începând din acest moment, la licitaţiile pe care le derulează vor fi punctate şi locurile de muncă generate de investiţiile făcute de minister.

68 afișări
Imaginea articolului Ministerul Dezvoltării va puncta la licitaţii şi locurile de muncă generate de constructori

Ministerul Dezvoltării va puncta la licitaţii şi locurile de muncă generate de constructori (Imagine: Mediafax Foto)

"Deoarece Guvernul a decis reducerea personalului din administraţia centrală şi locală, după ce şi companiile private au recurs în unele situaţii la disponibilizări, am decis, şi anunţ în premieră acest lucru, că punctăm locurile de muncă generate de investiţiile în infrastructură la licitaţiile pe care le organizăm în acest sens prin societăţile subordonate ministerului", a spus Udrea,într-un seminar.

Ea a adăugat că prin această măsură, instituţia pe care o conduce va atinge un obiectiv al Guvernului, ca prin investiţii să creeze locuri de muncă.

"Din acest motiv, ministerul a cărui activitate o gestionez, poate fi numit, pe bună dreptate, ministerul locurilor de muncă în perioada de criză", a mai spus Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici