Ministerul Finanţelor lansează o platformă dedicată titlurilor de stat

Ministerul Finanţelor Publice anunţă lansarea platformei www.datoriepublica.mfinante.gov.ro, unde se regăsesc informaţii şi statistici privind titlurile de stat emise de România pe piaţa financiară internă şi externă, potrivit unui comunicat, emis vineri, de instituţie.

399 afișări
Imaginea articolului Ministerul Finanţelor lansează o platformă dedicată titlurilor de stat

Ministerul Finanţelor lansează o platformă dedicată titlurilor de stat (Imagine: Catalina Filip / Medifax Arhiva Foto)

„Site-ul prezintă într-un format mai structurat informaţii şi statistici privind titlurile de stat emise de România pe piaţa financiară internă şi externă, cadrul legal care guvernează datoria publică, strategia pe termen mediu de administrare a datoriei publice, informaţii privind Programele Guvernamentale cu garanţia statului, atât în limba română cât şi în limba engleză”, transmite Ministerul Finanţelor Publice.

De asemenea, în secţiunea „comunicate de presă” vor fi actualizate constant informaţii din domeniul managementului datoriei publice.

Ministerul susţine că site-ul  va creşte nivelul de transparenţă al activităţii Departamentului Trezorerie şi Datorie Publică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici