Ministerul Transporturilor caută consultanţi pentru pregătirea Programului Operaţional Sectorial Transport 2014 - 2020

Ministerul Transporturilor vrea să contracteze servicii de asistenţă tehnică pentru pregătirea Programului Operational Sectorial Transport 2014 - 2020, contract cu o valoare estimată de 5,89 milioane lei, fără TVA.

206 afișări
Imaginea articolului Ministerul Transporturilor caută consultanţi pentru pregătirea Programului Operaţional Sectorial Transport 2014 - 2020

MT caută consultanţi pentru pregătirea Programului Operaţional Sectorial Transport 2014 - 2020 (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

"Obiectivul contractului este pregătirea Programului Operaţional Sectorial Transport 2014 - 2020, constând în dezvoltarea instrumentelor programatice aferente domeniului de transport pentru perioada 2014 - 2020, precum şi asigurarea sprijinului pe toată perioadă derulării negocierilor cu Comisia Europeană pentru aprobarea acestor instrumente programatice", se arată într-un anunţ al instituţiei.

Durata de derulare a contractului, finanţat din fonduri europene şi de la buget, este de 20 de luni de la data atribuirii.

Contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă, preţul ofertei având o pondere de 70%. Totodată, criteriul "Identificarea riscurilor şi recomandări de reducere/eliminare a acestora" va conta în proporţie de 30%.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost stabilit pentru 12 septembrie.

Plăţile pentru POS-T 2007-2013 au fost reluate din iunie, în urma aplicării măsurilor impuse prin scrisorile de pre-suspendare şi de încetare a plăţilor, transmise de către Comisia Europeană în iunie, respectiv decembrie 2012.

Acest program asigură finanţarea unor proiecte strategice pentru România în domeniile rutier, feroviar şi naval. Dintre cele 11 companii beneficiare, cele mai importante sunt CNADNR şi CFR SA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici