Ministrul Agriculturii îl vrea pe Adrian Rădulescu secretar de stat

Noul ministru al Agriculturii, Mihail Dumitru, a declarat, joi, că speră ca Adrian Rădulescu, preşedintele Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli, să fie secretar de stat în cadrul instituţiei, iar Sorin Chelmu secretar general.

198 afișări
Imaginea articolului Ministrul Agriculturii îl vrea pe Adrian Rădulescu secretar de stat

Adrian Rădulescu, preşedintele Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Adrian Rădulescu este preşedintele Ligii Asociaţiilor Producătorilor Agricoli, din anul 2001, şi fost director de cabinet al ministrului Agriculturii în perioada în care instituţia a fost condusă de către Dacian Cioloş.

Totodată, el a fost propus ca ministru al Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale în Cabinetul alcătuit de Lucian Croitoru, dar a primit aviz negativ din partea comisiilor parlamentare care l-au audiat.

Chelmu a mai fost secretar general al ministerului din 2005 până în februarie 2009, iar în perioada 2002-2005 a ocupat funcţia de consilier la Direcţia Generală de Inspecţii din instituţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici