Mircea Dinescu deschide un restaurant în Centrul Vechi al Bucureştiului

Mircea Dinescu va deschide în luna noiembrie în Centrul Vechi al Capitalei un restaurant cu specific românesc, unde vor fi servite preparate tradiţionale, majoritatea produse în ferma poetului de la Cetate.

611 afișări
Imaginea articolului Mircea Dinescu deschide un restaurant în Centrul Vechi al Bucureştiului

Mircea Dinescu (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

"Voi deschide în luna noiembrie un restaurant în Centrul Vechi din Bucureşti. Va fi cu produse de la Cetate, cu vinuri şi mâncare tradiţională", a declarat pentru MEDIAFAX Mircea Dinescu.

Restaurantul va avea 200 de locuri şi va funcţiona într-un spaţiu închiriat, cu parter şi cramă. Dinescu nu a vrut să facă publică valoarea investiţiei, argumentând că aceasta este în derulare.

"Am refăcut toate reţetele vechi de acum 200 de ani. Nu va fi un restaurant cu mititei, ci unul pentru oameni fini. Restaurantul, în al cărui nume va fi şi Dinescu, va avea şi un subtitlu: În căutarea savorilor pierdute", a spus Dinescu.

El a vândut la sfârşitul lunii iulie firma Agroindustriala Giubega, care administrează 800 de hectare de teren agricol, către un om de afaceri turc.

"Am vândut pentru că nu vreau să mă mai ocup de agricultura mare. Vreau să ma ocup doar de turism, cultură şi viticultură", declara Dinescu la începutul lunii septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici