Mobexpert a deschis primul magazin de tip outlet din reţeaua sa

Grupul Mobexpert, specializat în producţia şi comerţul cu mobilă şi decoraţiuni interioare, a deschis, în incinta centrului comercial Fashion House din cartierul Militari, primul magazin de tip outlet din reţeaua sa, în urma unei investiţii totale de 300.000 de euro.

1937 afișări
Imaginea articolului Mobexpert a deschis primul magazin de tip outlet din reţeaua sa

Mobexpert a deschis primul magazin de tip outlet din reţeaua sa (Imagine: Mediafax Foto)

"Mobexpert Outlet oferă, pentru început, colecţiile de decoraţiuni din sezonul precedent, la preţuri reduse cu 30% până la 70%. Oferta magazinului include covoare, ţesături, lenjerie, lămpi, tacâmuri, produse din ceramică şi sticlărie, tablouri şi rame. Avem în vedere şi includerea de produse din zona de mobilier pentru casă şi birou. Opţiunea pentru adoptarea în premieră a conceptului de outlet vine în sprijinul strategiei Mobexpert de accelerare a ritmului de înnoire a colecţiilor din magazine", se arată într-un comunicat al companiei.

Mobexpert Outlet are o suprafaţă de 275 de metri pătraţi. Amenajarea magazinului a costat 100.000 de euro, iar valoarea produselor se ridică la 200.000 de euro.

Grupul deţine mărcile Mobexpert - hipermagazine şi magazine de mobilier pentru casă şi decoraţiuni - şi Mobexpert Office - mobilier pentru birou. Reţeaua regională include nouă hipermagazine, dintre care opt în România şi unul la Sofia, şi 27 de magazine, din care 23 în franciză.

Grupul cuprinde zece firme pe zona de retail, opt fabrici de mobilă, şase firme de import şi trei firme de servicii (informatică, logistică şi proiectare-dezvoltare).

 


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici