MOL a deschis trei benzinării, după investiţii de circa trei milioane de euro. Reţeaua a ajuns la 141 de staţii

MOL România a deschis trei benzinării, la Floreşti (Cluj), Iaşi şi Călineşti (Argeş), după o investiţie de circa trei milioane de euro, ajungând la o reţea de 141 de staţii.

957 afișări
Imaginea articolului MOL a deschis trei benzinării, după investiţii de circa trei milioane de euro. Reţeaua a ajuns la 141 de staţii

MOL a deschis trei benzinării, după investiţii de circa trei milioane de euro. Reţeaua a ajuns la 141 de staţii

Benzinăria de la Floreşti, cea de-a 11-a pe care MOL România o deţine în judeţul Cluj, este situată pe drumul european E60 pe un teren de 3.300 metri pătraţi. Staţia include un magazin de 80 metri pătraţi.

La Iaşi, Mol România deschide a patra benzinărie din judeţ pe strada Nicolina, pe un teren de 2.733 metri pătraţi, şi include un magazin cu suprafaţa de 70 mp.

Benzinăria din Călineşti este a patra pe care compania o deschide în judeţul Argeş, fiind situată pe DN7.

"Am investit în total aproape 3 milioane de euro în cele trei noi benzinării, care vor deservi clienţi din trei regiuni distincte ale României. Ne consolidăm prezenţa pe segmentul retail în ţară, în linie cu strategia de creştere pe care ne-am propus-o pe termen mediu şi lung", a declarat, într-un comunicat Kinga Daradics, director executiv al MOL România.

Compania face parte din grupul ungar MOL, care desfăşoară operaţiuni în peste 40 de ţări şi are circa 30.000 de angajaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici