Money Chat by Raiffeisen Bank este cel mai ascultat podcast de brand din România şi intră în Top 100 Spotify Podcasts ascultate de români

Bucuresti, 31 martie 2023. Podcastul Money Chat by Raiffeisen Bank a intrat în Top 100 cele mai ascultate podcasturi din România, direct pe locul 56.

175 afișări
Imaginea articolului Money Chat by Raiffeisen Bank este cel mai ascultat podcast de brand din România şi intră în Top 100 Spotify Podcasts ascultate de români

Money Chat este podcastul de educaţie financiară din cadrul platformei de informare şi educaţie Money Bistro, aflată în al cincilea an de activitate şi este un proiect care şi-a propus să îi educe pe ascultători cum să-şi gestioneze banii şi să ia decizii financiare informate, prin discuţii despre economie, investiţii, banking, antreprenoriat şi multe alte subiecte relevante.

Cu o abordare interactivă şi o viziune de conţinut modernă asupra finanţelor personale, podcastul, găzduit de Andreea Remeţan, se adresează tuturor celor care doresc să înţeleagă mai bine cum funcţionează banii şi cum pot să-şi îmbunătăţească situaţia financiară.

În cele 10 episoade ale celui de-al doilea sezon toţi invitaţii fac parte din echipa de profesionişti ai Raiffeisen Bank, fiecare dintre aceştia contribuind la informarea şi educarea publicului cu privire la crearea unui plan financiar sănătos şi sustenabil.

Cu 2 episoade rămase până la finalul proiectului, sezonul 2 are o medie a ascultătorilor de cel puţin 3 ori mai mare faţă de sezonul pilot, iar pe primele 5 episoade a atins deja peste 85% din obiectivele campaniei.

Laura Mihăilă, Director of Marketing, Communication and CX la Raiffeisen Bank: În ultimii ani, importanţa educaţiei financiare a câştigat o atenţie sporită din partea publicului din România. Ca urmare, proiectul Money Chat a fost iniţiat pentru a oferi resurse utile de informare pentru cei care doresc să-şi îmbunătăţească abilităţile de gestionare financiară şi este un răspuns la nevoile în permanentă schimbare ale publicului. Ne bucurăm că proiectul a înregistrat succes în rândul publicului larg dar nu ne oprim aici. Bankingul este personal şi se concentrează pe nevoile, dorinţele şi planurile fiecărui client. Îi invităm pe pasionaţii de planificare financiară să se adreseze unui expert Raiffeisen Bank pentru un plan personalizat, în funcţie de dorinţele şi nevoile lor, pentru a afla cum pot să pună în practică cele învăţate în Money Chat”.

În crearea proiectului, agenţia Rogalski Damaschin şi-a propus să creeze o platformă de comunicare digitală actuală şi inovatoare pentru Raiffeisen Bank, prin intermediul căreia să se adreseze publicului cu subiecte relevante şi interesante, iar Money Chat este una una dintre componentele strategiei de comunicare a băncii şi este răspunsul băncii la nevoia constantă de educaţie financiară identificată în rândul românilor.

Money Chat poate fi ascultat pe platforma de streaming audio Spotify şi pe website-ul Money Bistro.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici