Moody's retrage ratingul Republicii Moldova din cauza lipsei de informaţii

Agenţia de evaluare financiară Moody's a retras toate ratingurile Republicii Moldova, întrucât specialiştii instituţiei consideră că nu dispun de informaţii suficiente pentru a menţine calificativele statului est-european.

18 afișări
Imaginea articolului Moody's retrage ratingul Republicii Moldova din cauza lipsei de informaţii

Moody's retrage ratingul Republicii Moldova din cauza lipsei de informaţii

La momentul retragerii, statul moldovean beneficia de ratingul "B3".

Ultima modificare a calificativului a avut loc la 24 mai 2006, când instituţia financiară a revizuit în creştere calificativul Moldovei, de la "Caa1" la "B3", ca urmare a schimbării metodologiei de evaluare, potrivit unui comunicat al Moody's.

Agenţia de evaluare Fitch evaluează Moldova cu ratingul "B-".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici