Narcis Neaga revine la conducerea CNAIR din 12 mai

Narcis Neaga va prelua conducerea CNAIR SA din 12 mai, după ce actualul director general, Ştefan Ioniţă, a solicitat Consiliului de Administraţie să ia act de faptul că la expirarea mandatului solicită să revină pe funcţia de director al Direcţiei Tehnice şi Calitate, deţinută anterior.

999 afișări
Imaginea articolului Narcis Neaga revine la conducerea CNAIR din 12 mai

Narcis Neaga revine la conducerea CNAIR din 12 mai

Ştefan Ioniţă a fost numit în funcţia de Director General al CNAIR, în data de 13 ianuarie 2017.

Narcis Neaga a mai fost fost director general CNAIR, iar la începtul lunii martie a fost numit membru în Consiliul de Administraţie al CNAIR de către conducerea Ministerului Transporturilor.

La acea dată DNA a anunţat că a decis clasarea dosarului care îl privea pe Narcis Neaga, în care acesta a fost cercetat pentru abuz în serviciu referitor la un contract privind autostrada Sibiu - Orăştie, pe motiv că faptele nu sunt prevăzute în legea penală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici