Nicolas Cage va fi brand ambasador pentru producătorul auto chinez BAIC Motor

Actorul Nicolas Cage va fi brand ambasador pentru producătorul auto chinez BAIC Motor, alăturându-se astfel lui Brad Pitt şi fotbalistului Lionel Messi, de la Barcelona, în promovarea de automobile pe cea mai mare piaţă de profil din lume, China.

168 afișări
Imaginea articolului Nicolas Cage va fi brand ambasador pentru producătorul auto chinez BAIC Motor

Nicolas Cage va fi brand ambasador pentru producătorul auto chinez BAIC Motor (Imagine: AFP / MEdiafaxFoto)

Cage va apărea într-o reclamă de televiziune în luna mai, potrivit BAIC Motor. Compania a precizat că a ales ca Nicolas Cage să îi reprezinte brandul întrucât este binecunoscut publicului chinez, în special cumpărătorilor ţintă, cu vârste de circa 40 de ani, relatează Bloomberg.

"Nicolas Cage va fi ambasadorul nostru pentru gama Senova D, care va intra în curând pe piaţă", a declarat Alex Qu, purtător de cuvânt al companiei.

BAIC, a cărei companie mamă a produs motociclete cu ataş folosite în războiul coreean, intensifică publicitatea, înaintea lansării brandului Senova în trimestrul al doilea.

Producătorul auto ţinteşte şi oficiali guvernamentali ca potenţiali clienţi. Astfel, secretarul de partid al primăriei Beijingului, Guo Jinlong, şi primarul Wang Anshun şi-au exprimat interesul pentru înlocuirea sedanurilor Audi pe care le deţin, a declarat un director al BAIC.

General Motors a încheiat la rândul său un acord cu Brad Pitt, în ianuarie, pentru promovarea modelului Cadillac XTS fabricat în China, în timp ce Chery Automobile l-a angajat pe fotbalistul Messi, în 2010, pentru brandul Riich.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici