Nike va răscumpăra acţiuni proprii în valoare de cinci miliarde de dolari

Producătorul de îmbrăcăminte sportivă Nike a anunţat, luni, că va răscumpăra acţiuni proprii în valoare de cinci miliarde de dolari, în decursul a patru ani.

246 afișări
Imaginea articolului Nike va răscumpăra acţiuni proprii în valoare de cinci miliarde de dolari

Nike va răscumpăra acţiuni proprii în valoare de cinci miliarde de dolari

Operaţiunea va fi iniţiată după finalizarea altui plan de răscumpărare, tot pe o perioadă de patru ani, pentru acţiuni de trei miliarde de dolari, aprobat de companie în iunie 2006.

În cadrul vechiului plan, Nike a cheltuit deja 2,1 miliarde de dolari.

Acţiunile Nike erau tranzacţionate, la începutul şedinţei de luni, la 64,13 dolari, în creştere cu 43%.

Grupurile Hewlett-Packard şi Microsoft au anunţat, luni, ca vor începe planuri de răscumpărare pentru acţiuni proprii de opt miliarde dolari şi, respectiv, 40 de miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici