Noi modele Porsche, lansate în România

Porsche România, importatorul mărcii Porsche pe plan local, a lansat, marţi, modelul Cayenne Diesel şi variantele restilizate ale automobilelor Boxster şi Cayman şi aşteaptă vânzări în creştere în acest an.

77 afișări
Imaginea articolului Noi modele Porsche, lansate în România

Noi modele Porsche, lansate în România

"Marca Porsche creşte de la an la an în România, deşi anul trecut au fost multe automobile Porsche noi importate din Statele Unite ale Americii, nu prin noi (Porsche România - importatorul oficial, n.r.). Această afacere a fost profitabilă din cauza dolarului slab", a declarat, marţi, directorul general al Porsche România, Brent Valmar.

El a adăugat că aşteaptă vânzări în creştere în acest an pentru marca Porsche, fără a preciza o ţintă de vânzări.

Anul trecut vânzările de maşini Porsche ale importatorului oficial au scăzut cu aproape 20%, la 118 unităţi.

Cayenne Diesel, lansat marţi în România, este primul model cu propulsor pe motorină din istoria constructorului auto german Porsche. Porsche Cayenne Diesel are un preţ de 59.940 euro cu TVA inclus.

Propulsorul diesel are o capacitate cilindrică de 3.000 de centimetri cubi (cmc), dezvoltă 240 Cai Putere (CP) şi poate fi cuplat exclusiv cu o cutie de viteze automată (Tiptronic) cu şase trepte, potrivit Porsche România.

Variantele restilizate (facelift) ale Boxster şi Cayman, lansate şi ele tot marţi pe piaţa locală, au preţuri cu TVA inclus de 49.757 euro pentru primul model, respectiv 53.461 euro pentru cel de-al doilea.

Motorul de bază este de 2,9 litri şi dezvoltă o putere de 255 CP atunci când este montat pe Boxster şi de 265 CP în cazul modelului Cayman, ceea ce reprezintă o creştere de 10 CP, respectiv de 20 CP faţă de modelele precedente.

Motorul de 3,4 litri montat pe variantele sportive S dezvoltă o putere de 310 CP pentru Boxster S şi de 320 CP pentru Cayman S, cu 15 CP, respectiv 25 CP mai mult faţă de variantele anterioare.

Citeşte şi:

Porsche Cayenne diesel, lansat săptămâna viitoare în România

Porsche România a lansat Volkswagen Caddy 4motion

Porsche România a lansat modelul Seat Ibiza SC

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici