Nokia lansează trei noi telefoane mobile inteligente, axate pe servicii de e-mail

Grupul finlandez Nokia, cel mai mare producător de telefoane mobile din lume, a prezentat trei noi modele inteligente cu preţuri reduse, axate pe servicii de e-mail.

37 afișări
Imaginea articolului Nokia lansează trei noi telefoane mobile inteligente, axate pe servicii de e-mail

Nokia lansează trei noi telefoane mobile inteligente, axate pe servicii de e-mail (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, Nokia a prezentat modelul C3, cu un preţ de 90 de euro, excluzând taxele, dotat cu tastatură completă şi care va fi lansat în acest trimestru. Totodată, compania a dezvăluit telefoanele mobile inteligente C6 şi E5, cu preţuri de 220 de euro şi respectiv 180 de euro.

Analiştii consideră că C3 va unul dintre produsele cheie ale Nokia în acest an.

"Preţurile sunt grozave. Nokia loveşte Research In Motion (care produce telefonul mobil inteligent Blackberry) în spate cu aceste aparate", a afirmat analistul Swedbank Jari Honko.

Grupul finlandez încearcă de mult timp să provoace dominanţa Research In Motion pe piaţa corporate de profil, însă cu succes limitat. Cu toate acestea, cererea în creştere a utilizatorilor particulari pentru aparate mobile cu servicii de e-mail a deschis o nouă rivalitate între cei doi producători de telefoane.

"Pe piaţa mobilelor inteligente ţinta este Research In Motion. Cu C3 suntem capabili să ajungem la preţuri nepracticabile pentru ceilalţi", a declarat vicepreşedintele diviziei de telefoane a Nokia, Ilari Nurmi.

Nokia deţine în România o unitate de asamblare a telefoanelor mobile în apropiere de localitatea Jucu, din judeţul Cluj, inaugurată în 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici