Noua generaţie de telefoane şi camere video : filmează sub apă şi chiar mult sub zero grade!

Tehnologia te ajută şi atunci când călătoreşti în zone ploioase sau cu mult praf. Iar ultima fiţă este să ai gadgeturi care rezistă la intemperiile naturii, aşa că poţi să filmezi şi să vorbeşti la telefon şi atunci când eşti la piscina de exemplu. Incont.ro a făcut o lista cu cele mai noi gadgeturi care nu se strică nici măcar când le arunci într-un acvariu cu peşti!

208 afișări
Imaginea articolului Noua generaţie de telefoane şi camere video : filmează sub apă şi chiar mult sub zero grade!

Noua generaţie de telefoane şi camere video : filmează sub apă şi chiar mult sub zero grade!

Primul în ring intră recent lansatul Motorola Defy. Mobilul rulează sistemul de operare Android şi are o cameră de 5 megapixeli şi un card de 2GB inclus. În plus, este rezistent la apă, praf şi zgârieturi. Aşa că nu te teme să îl arunci în apă sau dacă căţelul tău l-a "furat" şi se joacă cu el.

Citeşte mai multe despre noua generaţie de telefoane şi camere video pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici