Noul directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, în control pe şantierele autostrăzii Sebeş-Turda

Noul directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, a vizitat vineri, în prima săptămână de la preluarea mandatului, şantierele aferente celor patru loturi ale Autostrăzii Sebeş-Turda, arată un comunicat transmis de companie.

1911 afișări
Imaginea articolului Noul directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, în control pe şantierele autostrăzii Sebeş-Turda

Noul directorul general al CNAIR, Narcis Neaga, în control pe şantierele autostrăzii Sebeş-Turda

„Loturile 3 şi 4 sunt cele mai avansate în ceea ce priveşte gradul de execuţie, urmând ca acestea să fie recepţionate în momentul în care îndeplinesc toate condiţiile impuse de prevederile contractuale”, precizează comunicatul.

CNAIR menţionează că „se fac eforturi pentru ca cele două loturi să fie recepţionate în termen cât mai scurt, inclusiv în ceea ce priveşte soluţionarea problemelor care vizează interpretarea testelor de calitate a lucrărilor”.

„Decizia privind momentul deschiderii acestor două loturi se va lua la centru, după analiza tuturor documentelor prezentate de experţi”, arată comunicatul.

CNAIR mai arată că Narcis Neaga a vizitat, joi, şantierul Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva.

Narcis Neaga a preluat conducerea CNAIR SA din 12 mai, după ce fostul director general, Ştefan Ioniţă, a solicitat Consiliului de Administraţie să ia act de faptul că la expirarea mandatului său solicită să revină pe funcţia de director al Direcţiei Tehnice şi Calitate, deţinută anterior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici