Noul Hyundai i30, prezentat la Frankfurt, va fi disponibil în România la începutul lui 2012

Constructorul sud coreean Hyundai a prezentat marţi la Salonul auto de la Frankfurt noua generaţie a modelului i30, care va fi lansat la vânzare în România cel mai probabil în luna februarie din 2012.

Urmărește
999 afișări
Imaginea articolului Noul Hyundai i30, prezentat la Frankfurt, va fi disponibil în România la începutul lui 2012

Noul Hyundai i30, prezentat la Frankfurt, va fi disponibil în România la începutul lui 2012

Noua generaţie a modelului i30 va fi disponibilă în trei versiuni de motorizări pe benzină şi trei diesel, cu puteri de la 90 la 135 cai putere.

Reprezentanţii Hyundai se aşteaptă ca versiunea cu motorul diesel de 1,6 litri să fie cea mai vândută din noua gamă. Acest propulsor generează 128 cai putere, accelerează de la zero la suta de kilometri în 10,9 secunde şi poate atinge o viteză maximă de 197 kilometri pe oră.

Lungimea totală a vehiculului este de 4,3 metri, iar lăţimea de 1,78 metri. Portbagajul are o capacitate de 378 litri, cu 10% mai mult decât a modelului precedent.

Printre dotările de siguranţă se numără ESP (sistem electronic de stabilitate), ABS (sistem de frânare anti-blocare), VSM (managementul stabilităţii vehiculului) şi lumini de semnalizare automate la frânarea de urgenţă. De asemenea, noua generaţie i30 este dotată cu şase airbag-uri standard, iar airbag-ul pentru genunchi reprezintă dotare opţională.

Versiunile de motorizări pe diesel ale noului moldel sunt de 1,6 litri, care dezvoltă 110 şi 128 cai putere, şi de 1,4 litri, cu 90 de cai putere.

Propulsoarele pe benzină sunt cele de 1,6 litri, care dezvoltă 120 şi 135 cai putere, respectiv motorul de 1,4 litri, cu 100 cai putere.

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA SALONUL AUTO DE LA FRANKFURT

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici