Noul Mercedes-Benz clasa E, disponibil în România. La ce preţuri pot fi cumpărate noile modele

Maşinile din noua generaţie Clasa E a Mercedes-Benz pot fi comandate în România la un preţ de bază de 33.775 euro (fără TVA), livrările urmând să înceapă în luna aprilie.

455 afișări
Imaginea articolului Noul Mercedes-Benz clasa E, disponibil în România. La ce preţuri pot fi cumpărate noile modele

Noul Mercedes-Benz clasa E, disponibil în România. La ce preţuri pot fi cumpărate noile modele (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Cu ajutorul motoarelor noi şi eficiente, a sistemelor de asistenţă pentru şofer, preluate direct de la viitoarea Clasa S, precum şi cu o linie de design complet nouă, Mercedes-Benz a modernizat integral Clasa E. Noua limuzină face, de asemenea, un progres important în ceea ce priveşte economia de combustibil şi grija faţă de mediu", se arată într-un comunicat Mercedes-Benz România.

Noua generaţie a Clasei E dispune de o gamă variată de motorizări pe benzină şi diesel cu patru, şase sau opt cilindri.

Preţul de bază pentru noua generaţie a Clasei E echipată cu un motor diesel este de 33.775 euro. Pentru modelele pe benzină, preţurile încep de la 34.500 euro pentru E 200 şi urcă până la 62.125 euro pentru E 500 4MATIC.

Preţurile modelelor AMG sunt cuprinse în intervalul 89.050 euro şi 99.500 euro, pentru modelele limuzină.

În cazul unităţilor T-Modell, preţurile pleacă de la 36.475 euro şi ajung la 101.700 euro.

Unităţile pot fi comandate de marţi, iar preţurile nu includ TVA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici