Noul model de creştere economică rămâne o enigmă. Economiştii români au bifat încă o dezbatere

În pofida faptului că România aşteaptă în general soluţii de la economişti şi mai puţin dezbateri, guvernatorul BNR a spus ieri că oferirea de soluţii sau previziuni exacte ar fi "o aroganţă umană supremă". De când România a intrat în criză, în octombrie 2008, economişti care se află de aproape 20 de ani în solda statului român afirmă că este nevoie de un "nou model" de creştere economică.

65 afișări
Imaginea articolului Noul model de creştere economică rămâne o enigmă. Economiştii români au bifat încă o dezbatere

Noul model de creştere economică rămâne o enigmă. Economiştii români au bifat încă o dezbatere (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Însă noul model de creştere economică sustenabilă pentru România continuă să fie o enigmă şi rămâne una dintre provocările şi temele nesfârşite de discuţie la doi ani de la declanşarea crizei, potrivit Ziarului Financiar. Mai mult, România riscă să nu iasă din recesiune nici în 2011, an în care iarăşi se va discuta probabil la fel despre acest nou model mult-aşteptat.

Citeşte mai mule pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici