O fabrică din România realizează peste 10 milioane de componente electronice, în FIECARE an

Fabrica de componente electronice Continental din Timişoara, care numără peste 1.300 de angajaţi, livrează în fiecare an 15 milioane de unităţi pentru automobile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2958 afișări
Imaginea articolului O fabrică din România realizează peste 10 milioane de componente electronice, în FIECARE an

O fabrică din România realizează peste 10 milioane de componente electronice, în FIECARE an

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de compania Continental, unul dintre cei mai mare furnizori internaţionali de componente electronice, la fabrica din Timişoara sunt produse în fiecare an 15 milioane de unităţi.

În cadrul fabricii din judeţul Timiş sunt realizate, în principal, display-uri, unităţi de control airbag şi instrumente de bord. Fabrica din Timişoara are peste 1.300 de angajaţi şi a livrat peste 60 de milioane de componente clienţilor în cei peste zece ani de activitate.

Potrivit reprezentanţilor Continental, fabrica de componente electronice din Timişoara are un nou director, din această lună. Ralf Luchs lucrează în cadrul Continental de aproape 20 de ani, iar înainte să preia managementul fabricii din Timişoara a ocupat funcţia de director de producţie start-up al Continental Automotive în Calamba, Filipine.

”Fabrica de componente electronice din Timişoara a cunoscut o evoluţie extraordinară de la începerea producţiei, în anul 2006. Livrăm 15 milioane de unităţi în fiecare an. Lucrăm zi de zi la dezvoltarea industriei auto şi furnizăm produsele noastre pentru clienţii Continental din întreaga lume. Folosim echipamente şi tehnologie de top, iar colegii mei sunt dedicaţi proiectelor la care lucrează. Toate acestea conduc la o creştere constantă şi organică a locaţiei prin adăugarea de noi activităţi, responsabilităţi şi tehnologii ale viitorului", a declarat Ralf Luchs, managerul fabricii de componente electronice din Timişoara.

În anul 2016, corporaţia Continental, prin cele cinci divizii ale sale, a înregistrat o cifră de afaceri de 40,5 miliarde de euro şi are în prezent peste 220.000 de angajaţi în 56 de ţări.

Continental deţine şapte unităţi de producţie şi patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Braşov şi Iaşi. Continental avea la finalul anului 2015 aproximativ 16.500 de angajaţi în România şi şi-a mărit echipa în 2016 cu peste 1.000 noi membri în ţara noastră.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici