O femeie a descoperit peste 86 de milioane de dolari depozitaţi din greşeală în contul ei bancar

O clientă a celei mai mari bănci din Malaezia a descoperit recent că soldul său bancar a crescut în mod misterios la peste 86 de milioane de dolari.

18600 afișări
Imaginea articolului O femeie a descoperit peste 86 de milioane de dolari depozitaţi din greşeală în contul ei bancar

Când Hafidzah Abdullah şi-a verificat contul la sfârşitul lunii trecute, acesta arăta că avea un credit de peste 404 milioane de ringgit (86,3 milioane de dolari). Ar fi fost un câştig uriaş, mai ales într-o ţară în care o gospodărie încasează în medie în jur de 22.000 de dolari pe an, dar exista o capcană: Ea nu putea accesa banii.

Hafidzah, director şi co-fondator al unei firme de resurse umane, a apelat la LinkedIn pentru a povesti întâmplarea.

"Dragă Maybank", a scris ea pe 29 noiembrie. "Apreciez că aţi făcut ca experienţa mea bancară să fie memorabilă". Ea a continuat să explice că problemele de cont au devenit o problemă recurentă pentru ea, "o comedie a erorilor pe care nimeni nu o găseşte amuzantă" şi care a necesitat vizite la o sucursală a Malayan Banking Bhd. şi aşteptări lungi la telefon pentru a ajunge la serviciul clienţi, relatează Bloomberg.

"Se spune că banii nu pot cumpăra fericirea", a scris ea, "dar Maybank ştie cum să cumpere frustrarea".

În mijlocul unei revărsări de nemulţumiri şi glume, şeful grupului de gestionare a experienţei clienţilor din cadrul băncii, Shaikh Munir Ahmad, s-a oferit să ajute. Într-un comentariu pe platforma media, el a spus că a vorbit cu Hafidzah şi că aceasta îşi poate accesa contul.

Maybank a declarat vineri că problema a fost rezolvată.

"Nu a fost o problemă la nivel de sistem şi contul clientului nu a fost compromis", a declarat un purtător de cuvânt al băncii.

Maybank, cu sediul la Kuala Lumpur, este a patra mare bancă din Asia de Sud-Est după active.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici