O firmă italiană va construi varianta de ocolire a municipiului Târgu Jiu pentru 151 milioane lei, fără TVA

CNADNR a semnat miercuri cu firma italiană Collini Lavori un contract de 151 milioane lei, fără TVA, pentru construcţia variantei de ocolire a municipiului Târgu Jiu.

178 afișări
Imaginea articolului O firmă italiană va construi varianta de ocolire a municipiului Târgu Jiu pentru 151 milioane lei, fără TVA

O firmă italiană va construi varianta de ocolire Târgu Jiu pentru 151 milioane lei, fără TVA (Imagine: Raul Ştef/Arhiva Mediafax Foto)

Contractul este finanţat din fonduri europene nerambursabile (85%) şi bani de la Guvern.

"Investiţia va fi realizată în scopul îndepărtării traficului greu din oraş, dar şi în vederea facilitării legăturilor între localităţile aflate în zona municipiului Târgu Jiu pe următoarele căi de comunicaţie: DN66 (E79), DN 67 şi DN 67D. Pentru participanţii la trafic, aceste obiective includ îmbunătăţirea performanţei coridorului de drum prin mărirea vitezei de deplasare, reducerea costurilor de exploatare şi a numărului de accidente, precum şi îmbunătăţirea confortului în timpul călătoriei", se arată într-un comunicat al CNADNR.

Termenul pentru finalizarea centurii Târgu Jiu, amplasată pe DN66, va fi de doi ani, la care se adaugă o perioadă similară pentru notificarea defecţiunilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici