Ofensivă RCS&RDS în oraşele mici. Drăgăşani: 40 lei/lună pentru TV, net şi telefon fix

Compania RCS&RDS, controlată de omul de afaceri din Oradea Zoltan Teszari, şi-a extins reţeaua de comunicaţii în Drăgăşani, un oraş cu aproximativ 20.000 de locuitori din sudul judeţului Vâlcea, compania lucrând în acest moment la "cablarea" blocurilor, potrivit datelor obţinute de ZF şi a informaţiilor furnizate de operatorii din call-center-ul companiei.

1180 afișări
Imaginea articolului Ofensivă RCS&RDS în oraşele mici. Drăgăşani: 40 lei/lună pentru TV, net şi telefon fix

Ofensivă RCS&RDS în oraşele mici. Drăgăşani: 40 lei/lună pentru TV, net şi telefon fix (Imagine: Andrei Michailov/Mediafax Foto)

Demarată la scurt timp după "cucerirea" altui oraş, Sighişoara, mutarea pare a arăta că RCS&RDS are în plan să-şi extindă în acest an reţeaua şi în oraşele mici cu câteva mii sau zeci de mii de clienţi.

RCS&RDS, cel mai mare furnizor de servicii TV şi internet din România, şi-a făcut intrarea în oraş în stilul caracteristic: a obţinut autorizaţii pentru construcţia reţelei, după care a început instalarea echipamentelor şi a împânzit oraşul cu pliante trase la xerox prin care îşi anunţă oferta şi le prezintă potenţialilor clienţi indicaţii în ceea ce priveşte modalitatea de contractare a serviciilor. "Nu avem momentan un punct de lucru în Drăgăşani. Pentru a semna un contract trebuie să va lăsaţi datele de contact pentru a fi ulterior contactat de un agent de vânzări", potrivit datelor furnizate de operatorii din call-center-ul RCS&RDS.

Ocolit de reţelele companiilor de cablu ale UPC sau NextGen (Romtelecom), Drăgăşani pare a fi un fief al Digital Cable System (AKTA) - un operator de cablu deţinut de fondul ame­­rican de investiţii AIG, astfel că RCS& RDS şi-a făcut intrarea în oraş cu o ofertă de tarife cu mult mai mici decât cele practicate la nivel naţional, prin care încearcă practic să-şi scoată de pe piaţă rivalul.
Potrivit datelor de pe pliantele răspândite în oraş de către agenţii de vânzări ai RCS& RDS compania vinde cu 40 de lei pe lună (TVA inclusă) un pachet care include cel mai ieftin serviciu de cablu, internet la viteza de 20 Mbps şi telefonie fixă.

Dacă la nivel naţional RCS&RDS vinde cu 25 de lei pe lună cel mai ieftin abonament la cablu TV analogic, în Drăgăşani preţul este de 20 de lei.
De asemenea, dacă la nivel naţional abonamentele la net prin cablu cu viteze de până la 5 Mbps costă 29 sau 39 de lei, în Drăgăşani oferta RCS&RDS pentru accesul la net cu viteze de până la 20 Mbps este de 15 lei (inclusiv TVA). Telefonia fixă este singura care este oferită şi în Drăgăşani la preţul de 5 lei pe lună care este practicat şi la nivel naţional.

Citeşte mai multe despre extinderea RCS&RDS în oraşele mici pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici