OpenAI are planuri mari cu ChatGPT 5

OpenAI face un salt mare cu ChatGPT 5. Acesta va fi capabil să imită inteligenţa umană. ChatGPT 5 promite rezultate mai fiabile şi o personalizare mai bună în interacţiunea cu oamenii. ChatGPT 5 gestionează mai bine informaţii diverse cum ar fi textul, imaginile şi sunetele.

766 afișări
Imaginea articolului OpenAI are planuri mari cu ChatGPT 5

OpenAI are planuri mari cu ChatGPT 5

ChatGPT 5 e un pas semnificativ spre crearea unei inteligenţe artificiale capabile să imite şi să înţeleagă gândirea umană. OpenAI promite ca această tehnologie va duce interacţiunea noastră cu maşinile inteligente la alt nivel, conform alephnews.ro.

Cu ce vine nou GPT5?

Va oferi rezultate mai fiabile şi o personalizare îmbunătăţită, mai detaliată a interacţiunii. De asemenea, se aşteaptă ca noul model să gestioneze mai bine informaţii diverse, precum text, imagini şi sunete, fiind astfel mai versatil în interacţiunea cu utilizatorii.

O inteligenţă artificială „mână în mână” cu inteligenţa umană

OpenAI face un pas important cu ChatGPT 5, cel mai avansat chatbot al lor. Aceasta face parte din efortul lor de a crea o inteligenţă artificială care să imite gândirea umană.

Recent, s-a vorbit mult despre GPT-5, un model de limbaj generativ pre-instruit care urmează GPT-4, versiunea anterioară a chatbot-ului. Este privit ca o piatră de temelie către inteligenţa artificială generală. Practic, este o maşină capabilă să gândească asemenea unui om.

Cu toate acestea, nu avem o dată precisă de lansare pentru acest model. Pregătirea lui necesită o cantitate semnificativă de date, iar planul OpenAI este să utilizeze atât seturi publice, cât şi date de proprietate pentru antrenament.

De asemenea, s-a menţionat şi GPT-6, o versiune ulterioară care urmează să fie şi mai avansată. În comparaţie cu predecesorul său, GPT-5 ar trebui să depăşească GPT-4 Turbo, versiunea anterioară lansată recent, oferind îmbunătăţiri în înţelegerea întrebărilor şi manipularea informaţiilor complexe.

Desigur, rămâne de văzut cât de eficient va fi ChatGPT 5 şi cum va evolua tehnologia AI în viitorul apropiat. Concluzia este că suntem pe cale să explorăm noi orizonturi ale inteligenţei artificiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici