Opoziţia: Dăncilă promitea renunţarea la Formularul 600, praf în ochi; Depunerea formularului se amână

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, că renunţarea la Formularul 600, promisă în Parlament de premierul Viorica Dâncilă, a fost doar ”praf în ochi”, în contextul în care Dăncilă a anunţat în prima prima şedinţă de Guvern că termenul pentru depunerea formularului se ”amână”.

915 afișări
Imaginea articolului Opoziţia: Dăncilă promitea renunţarea la Formularul 600, praf în ochi; Depunerea formularului se amână

Opoziţia: Dăncilă promitea renunţarea la Formularul 600, praf în ochi; Depunerea formularului se amână

”GuverNUL Dăncilã, o primă minciună dejucată! Luni, în timpul discursului din Parlament, doamna Dăncilă promitea renunţarea la formularul 600. Nu amânare, RENUNŢARE. Astăzi, în timpul primei şedinţe de guvern, doamna Dăncilă a anunţat amânarea termenului de depunere a formularului 600 până în 15 aprilie, dovedind astfel, că discursul din Parlament a fost doar praf în ochi, doar promisiuni deşarte menite să crească simpatia şi să mai atragă câteva voturi”, a scris liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, pe Facebook.

Raluca Turcan a afirmat că „GuverNUL Dăncilă- Dragnea” a început deja cu stângul.

”Nu ar trebui să ne mirăm de altfel, este modul tipic de operare al coaliţiei de guvernare, care promitea 726 de măsuri, din care au realizat doar 33. GuverNUL Dăncilă- Dragnea a început deja cu stângul. În acest ritm nu putem decât să ne întrebăm câte luni va rezista acest al treilea cabinet”, a conchis Turcan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici