Orange România va reduce la 15 iunie tarifele de roaming

Orange România va reduce la 15 iunie tarifele de roaming pentru apeluri şi mesaje scrise (SMS) în Uniunea Europeană, prin opţiunile Permis de Vacanţă sau Favourite Countries.

42 afișări
Imaginea articolului Orange România va reduce la 15 iunie tarifele de roaming

Orange România va reduce la 15 iunie tarifele de roaming (Imagine din arhivă; Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Astfel, pentru apelurile iniţiate, tariful va fi de 0,43 euro/minut, 0,19 euro/minut pentru apelurile primite şi 0,11 euro pentru mesajele scrise trimise", se arată într-un comunicat al operatorului.

Opţiunea Permis de Vacanţă poate fi activată pentru 4 euro şi asigură 10 minute pentru convorbiri şi 1 MB pentru conectare la internet, trafic wap sau transmitere de mesaje multimedia în ţările Uniunii Europene.

În acelaşi timp, opţiunea Favourite Countries are 60 de minute pentru apeluri de roaming sau apeluri internaţionale. Clienţii pot alege ţara favorită dintre ţările Uniunii Europene, Elveţia sau Moldova, pentru o taxă de activare de 12 euro, fără TVA.

Pentru ţara favorită, în limita minutelor incluse, apelurile iniţiate în roaming sunt tarifate cu 0,1 euro, fără TVA, iar apelurile primite în roaming şi cele iniţiate din România către ţara favorită sunt gratuite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici