Orban: Lucrările la tronsonul de autostradă Deva-Orăştie încep în 2008

Lucrările la tronsonul de autostradă Deva-Orăştie, care face parte din colidorul lV paneuropean, vor începe efectiv în 2008, iar desemnarea constructorului prin licitaţie se va face până la 1 noiembrie, a declarat , vineri, la Hunedoara, ministrul Transporturilor, Ludovic Orban.

2 afișări

Conform statisticilor, pe tronsonul E68, dintre Deva şi Orăştie, care cuprinde şi zona unde se efectuează lucrări, se înregistrează, în perioada estivală, un număr record de autoturisme, peste 25.000 în 24 de ore.

Ministrul Transporturilor a adăugat că banii care vor fi alocaţi de UE pentru construcţia de autostrăzi pe sectorul lV paneuropean acoperă în mare parte lucrările.

Varianta de ocolire Deva-Orăştie este considerată un tronson din viitoarea autostradă Nădlac-Timişoara-Deva-Sibiu-Braşov-Bucureşti, care face parte din Culoarul 4 European. Proiectul întregii autostrăzi prevede variante ocolitoare pentru patru oraşe din ţară. Este vorba despre Deva, Orăştie, Sebeş şi Sibiu.

 


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici