Orban, nemulţumit de iluminarea pasajului din zona Băneasa

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, joi, că este nemulţumit de întârzierea lucrărilor efectuate de compania Luxten pentru instalaţia de iluminat aferentă pasajului suprateran construit în zona comercială Băneasa, de pe DN 1 Bucureşti-Ploieşti.

1 afișare
Imaginea articolului Orban, nemulţumit de iluminarea pasajului din zona Băneasa

Orban, nemulţumit de iluminarea pasajului din zona Băneasa

"Sunt mulţumit de lucrare, în linii mari, însă sunt nemulţumit de întârzierile Luxten, care nu a finalizat lucrarea în zona pietonală a podului. Sunt nemulţumit şi de mizeria din zonă şi să solicit salubrizarea acesteia", a afirmat Orban, prezent la testarea pasajului.

El a adăugat că va cere, pentru evitarea ambuteiajelor, impunerea unor restricţii de viteză pe pasaj, întrucât pasajul va avea, temporar, doar două benzi pe sens, faţă de cele trei benzi pe sens ale celorlalte porţiuni de drum din zonă.

Orban a solicitat constructorului portughez Lena, care extinde la trei benzi pe sens DN 1 la ieşirea din Bucureşti, să finalizeze lucrările până la 15 noiembrie.

Reprezentaţii Lena spun însă că lucrările vor fi efectuate până la 30 noiembrie.

"Ne-am asumat o mare provocare şi o mare responsabilitate. Sperăm să terminăm pe 30 noiembrie şi pentru acest lucru vom suplimenta personalul şi vom aduce mai multe utilaje. Am terminat exproprierile, aşa încât totul depinde acum doar de noi şi de vreme", a spus Joachim Rodrigues, preşedintele Lena, prezent de asemenea la pasaj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici