OTP va cumpăra Banca Românească de la National Bank of Greece

Banca ungurească OTP a fost de acord să cumpăre Banca Românească de la National Bank of Greece (NBG), potrivit unor surse citate vineri de Reuters.

7971 afișări
Imaginea articolului OTP va cumpăra Banca Românească de la National Bank of Greece

OTP va cumpăra Banca Românească de la National Bank of Greece - presă

"Există un acord, divizia NBG va fi vândută către OTP", a declarat o sursă din Atena pentru Reuters.

Directorii OTP au anunţat public că sunt interesaţi de Banca Românească, aşa cum mai sunt interesate şi alte bănci din regiune, în contextul în care intenţionează să îşi îmbunătăţească prezenţa în Europa Centrală.

Planurile NBG de a vinde mai multe active din zona Balcanilor, inclusiv operaţiunile din România, fac parte dintr-un plan de restructurare stabilit cu autorităţile europene, au declarat directorii executivi pentru Reuters.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici