(P) Constructorul Edil Adionit a atins peste un milion de metri pătraţi construiţi, ansambluri rezidenţiale în care locuiesc deja 25.000 de familii

Compania Edil Adionit, furnizor de servicii din domeniul construcţiilor pentru apartamente, are peste 200 de proiecte în Bucureşti, între care ansambluri de case, vile individuale sau duplexuri. Anul acesta, compania a anunţat că a atins peste un milion de metri pătraţi construiţi – de clădiri în ansambluri rezidenţiale în care locuiesc deja peste 25.000 de familii.

312 afișări
Imaginea articolului (P) Constructorul Edil Adionit a atins peste un milion de metri pătraţi construiţi, ansambluri rezidenţiale în care locuiesc deja 25.000 de familii

(P) Constructorul Edil Adionit a atins peste un milion de metri pătraţi construiţi, ansambluri rezidenţiale în care locuiesc deja 25.000 de familii

Cu o experienţă de 20 de ani în construcţii, compania are un portofoliu impresionant de ansambluri rezidenţiale apreciate în sute de recenzii pe Google ale clienţilor, atât din punctul de vedere al calităţii construcţiei, cât şi din punctul de vedere al accesibilităţii şi al confortului apartamentelor. Între acestea se numără Envogue Residence, ansamblu rezidenţial situat în Sectorul 6, pe Bulevardul Iuliu Maniu, Central Adress Residence, complex aflat la 7 minute de Piaţa Unirii, Confort Urban - un proiect situat în cartierul Rahova, care beneficiază de arhitectură modernă, spaţii generoase, finisaje ultramoderne, spaţii verzi ample, peste 2.000 de parcări şi acces securizat, Art Temple Residence din zona Rahova, cu o o structură de rezistenţă seismică de 8.1 grade MSK, Carol City Park, Tower Residence, Brick Residence,  Envogue Urban sau Dream Residence.

Rezultatele financiare din 2021 – când a atins o cifră de afaceri de peste 5 milioane lei - au plasat Edil Adionit în Top 20 în rândul companiilor din domeniul lucrărilor de construcţii a cladirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, la nivelul judeţului Buzău, potrivit datelor termene.ro. Cifra de afaceri a Edil Adionit depăşit 1,8 milioane lei în 2022.

Cu peste 300 de angajaţi şi 10 echipe atent selecţionate, firma de construcţii administrată de Niţu Ionuţ şi oferă clienţilor o gamă largă de servicii: proiectare, construcţii civile, mentenanţă, structuri metalice, amenajări interioare, instalaţii electrice, sanitare şi termice.

Proiectele includ construcţia, renovarea şi reabilitarea clădirilor afectate de diverşi factori, respectiv mentenanţă preventivă, predictivă şi corectivă a clădirilor civile şi industriale, cu echipe dedicate care sunt coordonate de ingineri specializaţi. De asemenea, proiectele pentru construcţii case la roşu sunt special concepute pentru cei care îşi doresc doar structura principală a unei case. Clienţii au libertatea de a o decora cu finisajele proprii, iar echipa Edil Adionit realizează fundaţia, zidăria şi structura acoperişului.

„Succesul nu vine din ceea ce faci în mod ocazional. Vine din ceea ce faci în mod consecvent”, este sloganul după care se conduce întreaga echipă. Fiecare proiect este abordat individual cu atenţie la respectarea reglementărilor în construcţii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici