Pachete de şase nopţi în staţiunile balneare la preţuri între 270 lei şi 490 lei

Patronatele din turism lansează două programe de reduceri în staţiunile balneare, între 15 septembrie şi 1 decembrie, cu oferte cuprinse între 270 lei şi 490 lei pentru pachete de şase nopţi şi între 650 lei şi 750 lei pentru nouă nopţi de cazare.

311 afișări
Imaginea articolului Pachete de şase nopţi în staţiunile balneare la preţuri între 270 lei şi 490 lei

Pachete de şase nopţi în staţiunile balneare la preţuri între 270 lei şi 490 lei (Imagine: Petre Bitoiu/Mediafax Foto)

Programele "Decada balneară" şi "O săptămână de refacere în staţiunile balneare" sunt iniţiate de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), în parteneriat cu Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR).

Pachetele pot fi achiziţionate doar prin agenţiile de turism.

"Decada balneară" include nouă nopţi de cazare cu pensiune completă, la preţuri de 650 de lei de persoană, pentru un hotel de două stele şi de 750 de lei pentru unităţi de trei stele.

Pachetul include şi două proceduri pe zi şi o consultaţie medicală.

Programul "O săptămână de refacere în staţiunile balneare" include un pachet de servicii de şase nopţi de cazare cu mic dejun inclus, două şedinţe de tratament pe zi şi o consultaţie medicală.

Tarifele sunt de 270 de lei pentru unităţile de două stele şi 330 de lei pentru cele de trei stele. Pentru pachete similare, dar cu două mese incluse, preţurile sunt 430 de lei, respectiv 490 de lei de persoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici