Palatul Victoria va fi consolidat pe parcursul a 24 de luni

Lucrările de consolidare a Palatului Victoria vor fi realizate cu o procedură tehnică ce va permite, în majoritatea spaţiilor, desfăşurarea normală a activităţii personalului, fără să fie necesară mutarea acestuia în alte locaţii, a declarat, luni, secretarul general al Guvernului, Gabriel Berca.

39 afișări
Imaginea articolului Palatul Victoria va fi consolidat pe parcursul a 24 de luni

Palatul Victoria va fi consolidat pe parcursul a 24 de luni (Imagine: Mediafax Foto)

Durata de execuţie a lucrărilor de consolidare este de 24 luni.

În paralel vor fi efectuate şi lucrări de extindere a clădirii prin construcţia unui noi aripi, ceea ce impune demolarea unor corpuri de clădire din spatele palatului şi mutarea în alte birouri a persoanelor care lucrează în spaţiile afectate.

Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a primit până joi cinci oferte din partea unor firme şi consorţii româneşti pentru derularea lucrărilor de consolidare şi amenajare a Palatului Victoria, contract în valoare estimată de 32 milioane euro.

Firmele Aedificia, Bog'art şi Comnord au depus oferte individuale pentru a participa la licitaţia de atribuire a contractului, alte oferte fiind transmise de consorţiile formate din firmele UTI Instal şi Concas Buzău, respectiv Class Invest şi Delta ACM, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, directorul executiv al Direcţiei Tehnice a RA-APPS şi preşedintele comisiei de licitaţie, Ion Sterian.

Firma care va derula lucrările urmează să fie selectată până la sfârştul lunii septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici