Pantofii sport realizaţi din gumă de mestecat sunt disponibili acum

Producătorul de haine Explicit, alături de Gum-Tec şi autorităţile din oraşul Amsterdam au creat Gumshoe, primii pantofi sport realizaţi din gumă de mestecat.

876 afișări
Imaginea articolului Pantofii sport realizaţi din gumă de mestecat sunt disponibili acum

Pantofii sport realizaţi din gumă de mestecat sunt disponibili acum

Această iniţiativă a fost pornită din considerente ecologice, întrucât guma de mestecat este al doilea cel mai răspândit deşeu de pe străzile din Amsterdam şi se biodegradează într-o perioadă de timp foarte mare. Din fericire, guma poate fi refolosită pentru realizarea altor produse, transmite Go4it.

Practic, autorităţile din Amsterdam au căutat un partener care să transforme guma de mestecat într-un material reutilizabil. Astfel, au ajuns la Gum-Tec, o companie care foloseşte guma de mestecat adunată de pe străzile oraşului pentru a realiza un nou tip de cauciuc, folosit apoi pentru realizarea tălpii noilor adidaşi Gumshoe. Explicit se ocupă de partea de design şi de producţia celorlalte materiale care alcătuiesc pantofii.

Află cât costă o pereche şi în ce culori sunt disponibili pantofii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici