Parteneriat Volkswagen-Varta pentru dezvoltarea tehnologiei bateriilor pentru maşini electrice

Grupul auto german Volkwagen vrea să semneze un parteneriat cu producătorul de baterii Varta pentru a dezvolta acumulatori de tip litiu-ion pentru maşini electrice, cu scopul de a-i face mai competitivi din punct de vedere al tehnologiei şi al preţului, relatează Automotive News Europe.

124 afișări
Imaginea articolului Parteneriat Volkswagen-Varta pentru dezvoltarea tehnologiei bateriilor pentru maşini electrice

Parteneriat Volkswagen-Varta pentru dezvoltarea tehnologiei bateriilor pentru maşini electrice

Acordul are nevoie de consimţământul autorităţilor germane în materie de concurenţă.

Volkswagen vrea să lanseze prima maşină electrică până în 2013, bazată pe conceptul e-up! prezentat la începutul lunii septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.

Volkswagen are deja colaborări cu firmele japoneze Toshiba şi Sanyo, precum şi cu firma chineză BYD, pentru a dezvolta tehnologia bateriilor pentru maşini electrice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici