Pasajul Ciurel, proaspăt inaugurat, creează probleme localnicilor. GALERIE FOTO

  • Lucrările la Pasajul Ciurel au început în 2010 şi ar fi trebuit să fie finalizate în 2014
  • Pasajul Ciurel a costat 50 de milioane de euro
  • Localnicii care stau în blocul de lângă pasaj semnalează deja probleme
12093 afișări
Imaginea articolului Pasajul Ciurel, proaspăt inaugurat, creează probleme localnicilor. GALERIE FOTO

Pasajul Ciurel creează probleme localnicilor

La prima oră a dimineţii, pasajul care nu duce nicăieri a fost inaugurat. Lucrările la Podul Ciurel au început în 2010 şi aveau ca deadline anul 2014. Inaugurarea a întârziat 6 ani şi a avut loc exact în luna alegerilor. Aşa cum arată proiectul realizat în 2006, pasajul trebuia să continue spre vest cu un drum express de 8,4 kilometri, până la A1. Până atunci, pasajul rămâne doar cel mai scump viraj la stânga din România, după cum l-au botezat deja unele voci, de ajutor doar şoferilor care vin de pe Şoseaua Virtuţii şi intră pe Splaiul Independenţei şi invers.

Marius Popescu locuieşte din 2016 în complexul 20 Residence, de lângă pasaj. Spune că inaugurarea aduce mai multe probleme traficului din zonă, decât rezolvă.

„Eu de exemplu am nevoie foarte des să plec în direcţia A1, ceea ce înseamnă un ocol de 5 kilometri, care astazi a fost de vreo 10-15 minute, dar nu vreau să mă gândesc în timpul săptămânii când va fi aglomerat. Nu ştiu dacă aţi mers până acolo, se opreşte efectiv într-un câmp , se întoarce, s-a distrus absolut tot traficul care şi aşa era cum era prin aceasta zona.”, şi-a exprimat nemulţumirea bucureşteanul. 

Ilustraţie foto, cu finalul pasajului, realizată în ziua inaugurării, 19 septembrie 2020. 

Pasajul le dă de furcă şi şoferilor care vor să meargă spre Crângaşi şi ies din complexul de locuinţe. 

„În momentul ăsta s-a deschis pasajul şi pentru noi este o reală problemă pentru că de aici din complex putem ajunge doar pe Splai. Din Splai este un ocol foarte mare până în Piaţa Crângaşi, practic ca să ajungem în Crângaşi sau în Militari ar trebui să ne întoarcem, să trecem prin intersecţia din Crângaşi, care de obicei e foarte aglomerată”, s pus localnica. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici