PAŞTE 2019: Circulaţia la METROU în perioada Sărbătorilor Pascale şi 1 mai/ Program complet

Metroul va fi deschis în noaptea de Înviere, iar trenurile vor circula între orele 23:00 şi 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute şi de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de 20 minute, informează Metrorex, într-un comunicat remis Mediafax.

463 afișări
Imaginea articolului PAŞTE 2019: Circulaţia la METROU în perioada Sărbătorilor Pascale şi 1 mai/ Program complet

PAŞTE 2019: Cum circulă METROUL în perioada Sărbătorilor Pascale/ Programul

Potrivit reprezentanţilor regiei, pentru desfăşurarea în siguranţă a traficului este interzisă intrarea în staţiile de metrou şi în trenuri cu lumânări aprinse.

Programul circulaţiei trenurilor de metrou în perioada Sărbătorilor Pascale

"În noaptea de Înviere 27/28 aprilie 2019, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de 20 minute", se arată în comunicatul Metrorex. 

De asemenea, în perioada 26- 30 aprilie şi 1 mai, trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera) şi Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) la un interval de  10 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2-Străuleşti) la un interval de circa 11 minute.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici