Patriciu a avut dreptate! Am ajuns să plătim cea mai scumpă benzină din istorie!

Preţurile actuale ale carburanţilor, mai exact ale benzinei cu cifra octanică ridicată, de peste 5 lei pe litru sunt cele mai mari plătite vreodată de români... istoric vorbind! Nivelul lor este mai ridicat chiar şi decât atunci când cotaţia petrolului ajunsese la recordul de aproape 150 de dolari pe baril, informează incont.ro.

15 afișări
Imaginea articolului Patriciu a avut dreptate! Am ajuns să plătim cea mai scumpă benzină din istorie!

Patriciu a avut dreptate! Am ajuns să plătim cea mai scumpă benzină din istorie! Vom plăti şi 6 lei pe litru? (Imagine: Mediafax Foto)

Cum s-a întamplat asta?

Citeşte mai multe despre preţul benzinei pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici