Patriciu se separă de George Gaiţă în firma imobiliară Hein România

Firma imobiliară Hein România, în care Dinu Patriciu şi fratele său erau parteneri cu George Gaiţă, a fost divizată, Gaiţă înfiinţând o societate unde este unic acţionar şi care a preluat o parte din activele firmei Hein, potrivit unui anunţ publicat în Monitorul Oficial.

413 afișări
Imaginea articolului Patriciu se separă de George Gaiţă în firma imobiliară Hein România

Patriciu se separă de George Gaiţă în firma imobiliară Hein România (Imagine: Mediafax Foto)

Înainte de divizare, Hein România îi avea ca acţionari pe Dinu Patriciu, cu 16,6%, pe fratele său, Şerban Patriciu, cu 41,6%, pe George Gaiţă, cu 41,6%, pe Monica Patriciu şi Felicia Gaiţă, cu câte 0,00006%.

"Ca urmare a dezvoltării activităţii societăţii, acţionarii Hein România au hotărât divizarea parţială a societăţii şi, ca o consecinţă a acesteia, transferul legal al unei părţi din patrimoniul societăţii, proporţional cu cota de participare a domnului George Gaiţă şi a doamnei Felicia Gaiţă la capitalul societăţii, către o nouă societate ce urmează a se constitui ca rezultat al divizării parţiale, şi anume GG Sky Imobiliare Invest SRL", se arată în actul de divizare publicat în Monitorul Oficial.

În urma divizării, acţionarii Hein România au rămas Şerban Patriciu, cu 71,42%, Dinu Patriciu, cu 28,57% şi Monica Patriciu, care deţine 0,0001% din capitalul social al firmei. Societatea nou creată, GG Sky Imobiliare Invest SRL, îl are ca unuic acţionar pe George Gaiţă, care a preluat şi participaţia Feliciei Gaiţă.

Hein România deţinea înainte de divizare terenuri şi clădiri evaluate la 85,8 milioane de lei. În urma operaţiunii de separare, GG Sky a preluat o parte din terenuri şi imobile, evaluate la 38,3 milioane de lei.

Printre acestea se numără cota indiviză de 50% din proprietatea unui teren de circa 25.000 de metri pătraţi, un apartament şi un teren pe Aleea Modrogan din Bucureşti, mai multe vile şi terenuri situate pe Şoseaua Străuleşti din Capitală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici